Logobild2.jpg

Arbeta hos Waxholms Järn & Färg

Senior Butikssäljare Waxholms Järn & Färg

Vill du söka ett arbete i en vacker miljö i Stockholms skärgårdsmiljö? Har du erfarenhet av försäljning i färgbutik? Vi på Waxholms Järn & Färg söker nu en senior butikssäljare i Vaxholm.

OM DIG

Du har tidigare erfarenhet av arbetar som säljare i färgbutik. Du har god datavana, svenska i tal och skrift, goda matematiska kunskaper och arbetat med säkra rutiner i kassasystem. Du gör kunder nöjda och utvecklar bra affärer. Du är van med beställningar, hantering av varor och har erfarenhet av projektarbete. Du är flexibel, ordningsam och goda kundrelationer är viktigt för dig.

Tillsammans med vårt säljteam samarbetar du lätt och har en naturlig känsla för service. Du får gärna bo i Vaxholm, Täby eller Åkerkersberga. B-körkort och systemvana är ett krav.

OM OSS

Waxholms Järn & Färgs personal erbjuder varierande arbetsuppgifter inom produktkunskap, kundservice, färg, golv, och projekt. Vi tror på kompetensutveckling med varierande utbildningar mm. Vi går igenom rutiner och grundläggande butiksekonomi, produktkunskap, inköp, kundservice samt lönsamhet.

OM ANSTÄLLNING

90% - heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Arbete enligt schema mån-fre och

varannan lördag. Butiks öppettider: måndag till fredag kl. 10-18, lördag kl. 10-15.

Tjänsten tillträdes med överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker löpande. Skicka din ansökan med CV, ett personligt brev och foto.

Mark din ansökan med: Jobb-Vår 2022.

Värmt välkommen med din ansökan!

Epost adress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Frågor? Nina Svanberg tfn. 08- 541 307 57

Se hemsidan: waxholmsjarnofarg.se


Go to top