Logobild2.jpg

Arbeta hos Waxholms Järn & Färg

Butikssäljare till Waxholms Järn & Färg

Söker du ett arbete i ett vacker miljö i Stockholms skärgårdsmiljö? Har du erfarenhet av försäljning i butik med fokus på service? Vi på Waxholms Järn & Färg erbjuder ett fantastiskt läge i hjärtat av Stockholms skärgård.

OM DIG

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i fackhandeln, gärna med färg och butiksförsäljning. Du har god datorvana, Svenska i tal och skrift, grundläggande matematiska kunskaper och du är van att arbeta i kassa. Du har en stor vilja och ett driv att få nöjda kunder och göra bra affärer.

Tillsammans med vårt säljteam samarbetar du lätt och har en känsla för service. Du är flexibel, ordningsam och utvecklar goda kundrelationer. Du får gärna bo nära Vaxholm, Täby eller Åkersberga. Det är meriterande om du har körkort.

OM OSS

Waxholms Järn & Färg är en butik som erbjuder varierande arbetsuppgifter inom service, färg, golv och renoveringsprojekt. Vi tror på kunskap och kompetensutveckling och stimulerar vårt team med varierande utbildningar och info. kvällar. Vi går igenom grundläggande butiksekonomi, produktkunskap, inköp, kundservice och lönsamhet.

OM ANSTÄLLNING

80 % till heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Butiken är öppen måndag-fredag kl 10-18, lördag kl 10-15, söndagar i juli & dec kl 12-16. Arbete inkluderar var annan Lördag

Ersättning enligt avtal, timlön

Tjänsten tillträdas 14 februari 2020 eller överenskommelse

Rekryteringsprocessen sker löpande, skicka därför in din ansökan med en CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Märk din ansöken med: Jobb feb 2020.

I ett första steg kommer vi att göra ett urval för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma och träffa oss för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningsmetod: E-postadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Info: 0735 878719

 


  

Go to top