Arbeta hos oss

Arbeta hos
Waxholms Järn & Färg

Senior Butikssäljare Waxholms Järn & Färg

Vill du söka ett arbete i en vacker miljö i Stockholms skärgårdsmiljö? Har du erfarenhet av försäljning i färgbutik? Vi på Waxholms Järn & Färg söker nu en senior butikssäljare i Vaxholm.

OM DIG

Du har tidigare erfarenhet av arbetar som säljare i färgbutik. Du har god datavana, svenska i tal och skrift, goda matematiska kunskaper och arbetat med säkra rutiner i kassasystem. Du gör kunder nöjda och utvecklar bra affärer. Du är van med beställningar, hantering av varor och har erfarenhet av projektarbete. Du är flexibel, ordningsam och goda kundrelationer är viktigt för dig.

Tillsammans med vårt säljteam samarbetar du lätt och har en naturlig känsla för service. Du får gärna bo i Vaxholm, Täby eller Åkerkersberga. B-körkort och systemvana är ett krav.

OM OSS

Waxholms Järn & Färgs personal erbjuder varierande arbetsuppgifter inom produktkunskap, kundservice, färg, golv, och projekt. Vi tror på kompetensutveckling med varierande utbildningar mm. Vi går igenom rutiner och grundläggande butiksekonomi, produktkunskap, inköp, kundservice samt lönsamhet.

OM ANSTÄLLNING

90% - heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Arbete enligt schema mån-fre och varannan lördag. Butiks öppettider: måndag till fredag kl. 10-18, lördag kl. 10-15.

Tjänsten tillträdes med överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker löpande. Skicka din ansökan med CV, ett personligt brev och foto.


Mark din ansökan med: Jobb-Vår 2022.
Värmt välkommen med din ansökan!

Epost adress: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Frågor? Nina Svanberg tfn. 08- 541 307 57

08 541 307 57
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Öppettider

mån-fre 10–18
lördag 10–15
söndag Stängt

Adress

Hamngatan 6 A
185 32 Vaxholm


© Waxholms Järn & Färg AB. 2022 - All rights reserved.